Potyka Apartman árai:

Az árak kizárólag weboldalunkon keresztül történő foglalás esetén érvényesek. Foglalás e-mailben, telefonon, vagy személyesen lehetséges. (Tiszafüred) SZÉP kártya elfogadás: MKB, K&H, OTP mindhárom zseb (szállás, szabadidő, vendéglátás)

Ajándékutalvány vásárolható! Az utalványt egyedi igények szerint állítjuk ki! Írj e-mailt: info@tiszafuredszallas.hu

Téli, tavaszi létszámkedvezmény! (szállás)

1-3 fő 30 000 Ft/éj (min. 2 éj foglalása esetén, egy hálószobás apartman, hétköznapokon)

További létszám +10 000 Ft/fő/éj.

Kérj ajánlatot e-mailben, vagy a weboldalon található foglalási űrlap kitöltésével.

E-mail: info@tiszafuredszallas.hu

Szállás árak 2024 főszezon, hétvégék, hosszú hétvégék, kiemelt időszakok:

  1. apartman (4 fős): 1 szoba, konyha, fürdőszoba, kerti kiülő, 4 fős (1 db két személyes franciaágy és 1 db két személyes kinyitható kanapé): 1-4 fő 48 000 Ft.
  2. apartman (4 fős): 1 szoba, konyha, fürdőszoba, kerti kiülő, 4 fős (1 db két személyes franciaágy és 1 db két személyes kinyitható kanapé): 1-4 fő 48 000 Ft.
  3. apartman (6 fős): 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kerti kiülő, 6 fős (2 db két személyes franciaágy és 1 db két személyes kinyitható kanapé): 1-6 fő 68 000 Ft.
  4. apartman (4 fős): 1 szoba, konyha, fürdőszoba, kerti kiülő, 4 fős (1 db két személyes franciaágy és 1 db két személyes kinyitható kanapé): 1-4 fő 48 000 Ft.

Pótágy igényelhető: 12 000 Ft/éj

Medence használata szállóvendégeknek ingyenes.

Érkezéskor külön fizetendő:

+ Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj 18 éven felülieknek

+ Reggeli: előzetes egyeztetés alapján 3 500 Ft/fő

+ Kisállat: 4 000 Ft/kisállat/nap (opcionális)

+ Kerékpár bérlés /Neuzer/ 2 500 Ft/2 óra, 3 000 Ft/4 óra, 5 000 Ft/nap (opcionális)

+ Késői kijelentkezés: (előzetes egyeztetés alapján, amennyiben van rá lehetőség) 13:00-ig a szállásdíj 50%-a, 13:00 után a szállásdíj 100%-a.

+ Dézsafürdő használata (opcionális) A dézsa felfűtése 2-5 óra időjárástól függően, költsége 15 000 Ft/alkalom. (A felfűtést mi végezzük, a vendégeket a kész melegvíz várja.) Privát használatra kérhető, előzetes foglalás szükséges. Kettő dézsafürdő áll rendelkezésre a szálláshelyen, annak érdekében, hogy mindenkinek legyen privát helye a dézsában.

Az árak tájékoztató jellegűek, időszakonként eltérhetnek a feltüntetett ártól, pl. főszezonban 4 éjszakánál kevesebb hétvégi tartózkodás, fesztiválok ideje, szilveszter 20-50% felárral foglalható. Pontos árajánlatot e-mailben küldünk, illetve előre egyeztetjük az egyedi igényeknek megfelelően.

Apartmanok foglalásának menete:

Az egyedi igényeket, kéréseket, a info@tiszafuredszallas.hu e-mail címre küldd el nekünk, vagy hívj a +36308380807-es telefonszámon. Ezt követően e-mailben ajánlatot küldünk. Az ajánlat elfogadását követően küldjük a foglaló utalásához szükséges információkat. A foglalás a foglaló megérkezését követően valósul meg. Fontos! Kizárólag a díjbekérő számla megérkezését követően utalj.

Fizetési feltételek

Foglalásod rövid időn belül visszaigazoljuk e-mailben, vagy sms-ben, ez után 50 % foglalót kérünk, amit banki átutalással  ( OTP számlaszám: 11773456-31858407), vagy személyesen tudsz rendezni. A foglalás akkor teljesül, ha az átutalás legkésőbb a visszaigazolást követő 2. napon megérkezik hozzánk. A foglaló megérkezéséről értesítünk, illetve a számlát elküldjük a megadott címre. Ezzel a foglalás megvalósul. A foglalt apartman teljes árát az érkezés napja előtt legkésőbb 3 munkanappal korábban szükséges kifizetni.

Lemondási feltételek

A vendég a szállás lemondása esetén az alábbi díjat, kötbért fizeti: foglalástól érkezés előtt 15. napig a foglalás értékének 50%-a a kötbér, érkezés előtt 14. naptól érkezés napjáig 100%. A foglalással a vendég elfogadja a lemondási feltételeket. Ha az apartmanban tartózkodás ideje alatt bármilyen okból meg kell szakítanod nyaralásod, és a kifizetett éjszakákat nem töltöd le, a szállás díját nem áll módunkban visszafizetni.

Esetleges lemondás esetén a kifizetett foglaló ugyan nem visszatérítendő, viszont megpróbáljuk akár az utolsó pillanatban is újraértékesíteni a felszabadult helyet. Amennyiben ez sikeres, vendégeinknek újabb időpontot ajánlunk fel egy utalvány formájában.

Amennyiben pl. egy betegség miatti lemondás miatt aggódsz, ajánljuk az útlemondási stornóbiztosítást, pl. EUB. Online elérhetőségük: https://eub.hu/storno-utlemondasi-biztositas/

Kiemelten fontos, hogy a szállás elfoglalása személyi azonosító igazolvány, vagy jogosítvány, vagy útlevél nélkül nem lehetséges.

Ha Tiszafüreden több időt töltesz, megtekintheted a környék látnivalóit is, illetve a közeli városokat, falvakat. Honlapunkon segítünk eligazodni a lehetőségek között. Kirándulás, nyaralás, vízi túrák, horgászat, számos program és kikapcsolódás valósítható meg Tiszafüreden és környékén. 
Időjárás előrejelzés Tiszafüred, Tisza-tó Potyka Apartman
Tisza-tavi szállások között a legjobb árat biztosítjuk ebben a kategóriában! Vendég vélemények alapján kiváló szállás hely minősítést kaptunk!

ár foglalás apartman tiszafüred szép kártya
Tisza-tó

Apartmanokról részletesen itt olvashatsz.

SZÉP kártya elfogadóhely! K&H, MKB, OTP