Árak

Potyka Apartman árai:

A kedvezményes árak egy éjszakára értendők, kizárólag weboldalunkon keresztül történő foglalás esetén. Foglalás e-mailben, telefonon, vagy személyesen lehetséges. (Tiszafüred) SZÉP kártya elfogadás: MKB, K&H, OTP mindhárom zseb (szállás, szabadidő, vendéglátás)

Ajándékutalvány vásárolható! Az utalványt egyedi igények szerint állítjuk ki! Írj e-mailt: info@tiszafuredszallas.hu

Kedvezmény! Magyarország télen is vár!

8000 Ft/fő/éj helyett 7500 Ft/fő/éj.

Az ajánlat 2021.02.28.-ig érvényes minimum 2 fő és minimum 2 éjszaka foglalása esetén!

Egyéb kedvezményeket (pl. családi) e-mailben küldünk. Kérj ajánlatot: info@tiszafuredszallas.hu

A kedvezmények ünnepnapokra, hosszú hétvégékre nem vonatkoznak!

Kedvezményes szállás árajánlat medence használattal 2021 főszezon, hétvégék, hosszú hétvégék:

  1. apartman: 1-3 fő 28 000 Ft, 4 fő 32 000 Ft.
  2. apartman: 1-3 fő 28 000 Ft, 4 fő 32 000 Ft.
  3. apartman: 1-4 fő 40 000 Ft, 5-6 fő 50 000 Ft.
  4. apartman: 1-3 fő 28 000 Ft, 4 fő 32 000 Ft.

Pótágy igényelhető: 8 000 Ft/éj

Húsvét, Pünkösd, hosszú hétvégék, ünnepnapok: minimum 3 éj foglalható.

Érkezéskor külön fizetendő:

+ Idegenforgalmi adó: 450 Ft/éj 18 éven felülieknek

+ Kisállat: 4 000 Ft/kisállat/nap (opcionális)

+ Klíma használata: 1 500 Ft/szoba/éj. (opcionális)

+ Kerékpár bérlés 3 500 Ft/nap (opcionális)

+ Notebook bérlés 5 000 Ft/nap (opcionális)

+ Dézsafürdő használata (opcionális) Előzetes foglalás szükséges a dézsa használatához, melyre külön árajánlatot adunk. info@tiszafuredszallas.hu

(A dézsa felfűtése 2-5 óra időjárástól függően, költsége 10000-15000 ft/alkalom időszaktól függően.)

Az árak tájékoztató jellegűek, időszakonként eltérhetnek a feltüntetett ártól, pl. főszezonban 5 éjszakánál kevesebb hétvégi tartózkodás, fesztiválok ideje, szilveszter 20-50% felárral foglalható. Pontos árajánlatot e-mailben küldünk, illetve előre egyeztetjük az egyedi igényeknek megfelelően. Főszezonban (június-augusztus) 4 éjszakánál kevesebb tartózkodás nem foglalható.

Apartmanok foglalásának menete:

Az egyedi igényeket, kéréseket, a info@tiszafuredszallas.hu e-mail címre küldd el nekünk, vagy hívj a +36308380807-es telefonszámon. Ezt követően e-mailben ajánlatot küldünk. Az ajánlat elfogadását követően küldjük a foglaló utalásához szükséges információkat. A foglalás a foglaló megérkezését követően valósul meg.

Fizetési feltételek

Foglalásod rövid időn belül visszaigazoljuk e-mailben, vagy sms-ben, ez után 50 % előleget kérünk, amit banki átutalással  ( OTP számlaszám: 11773456-31858407), vagy személyesen tudsz rendezni. A foglalás akkor teljesül, ha az átutalás legkésőbb a visszaigazolást követő 2. napon megérkezik hozzánk. Az előleg megérkezéséről értesítünk, illetve a számlát elküldjük a megadott címre. Ezzel a foglalás megvalósul. A foglalt apartman teljes árát az érkezés napja előtt legkésőbb 3 munkanappal korábban szükséges kifizetni.

Lemondási feltételek

A vendég a szállás lemondása esetén az alábbi díjat, kötbért fizeti: foglalástól érkezés előtt 15. napig a foglalás értékének 50%-a a kötbér, érkezés előtt 14. naptól érkezés napjáig 100%. A foglalással a vendég elfogadja a lemondási feltételeket. Ha az apartmanban tartózkodás ideje alatt bármilyen okból meg kell szakítanod nyaralásod, és a kifizetett éjszakákat nem töltöd le, a szállás díját nem áll módunkban visszafizetni.

Covid19 miatti korlátozás, vagy más vis maior esemény ideje alatti foglalás esetén a kifizetett szállás díjat visszautaljuk a vendégnek, vagy keresünk másik időpontot, a vendég választása alapján.


Kiemelten fontos, hogy a szállás elfoglalása személyi azonosító igazolvány, vagy jogosítvány, vagy útlevél nélkül nem lehetséges.

Ha Tiszafüreden több időt töltesz, megtekintheted a környék látnivalóit is, illetve a közeli városokat, falvakat. Honlapunkon segítünk eligazodni a lehetőségek között. Kirándulás, nyaralás, vízi túrák, horgászat, számos program és kikapcsolódás valósítható meg Tiszafüreden és környékén. 
Időjárás előrejelzés Tiszafüred, Tisza-tó Potyka Apartman
Tisza-tavi szállások között a legjobb árat biztosítjuk ebben a kategóriában! Vendég vélemények alapján kiváló szállás hely minősítést kaptunk!

ár foglalás apartman tiszafüred szép kártya
Tisza-tó

Apartmanokról részletesen itt olvashatsz.

SZÉP kártya elfogadóhely! K&H, MKB, OTP