Fűtött dézsafürdő télen, akár hóesésben

Tavasz, nyár, ősz, tél, legyen bármilyen évszak, a kikapcsolódásra mindig kitűnő lehetőség egy jó kis forró fürdő a dézsában. Mi is lehetne jobb, mint télen, a hidegben, akár hóesésben 38-40 fokos vízben lazítani. Foglalj nálunk, árakért, kedvezményekért kattints ide! Igazán különleges és egyedi élmény, mely összehozza a családot, barátokat. Az apartmanunk szeme fénye a dézsa, de akár otthonra is kiváló ötlet, a www.uvegszalasdezsa.hu oldalon vehetsz is egyet.

Potyka Apartman dézsafürdője

A dézsafürdő egy olyan hely, ahol ellazulhatsz, feltöltődhetsz a friss levegőn, a pattogó tűz mellett, kellemes meleg vízben. Képzeld el magad benne, ahogyan élvezed a madárcsicsergést, a csobogó vizet, a pattogó tüzet a szabad ég alatt. Mindezt megteheted egyedül, vagy a családdal, barátokkal. Idegenekkel nem kell osztozkodni, mert a dézsa használata kizárólag szállóvendégeknek elérhető, egyszerre egy párnak, társaságnak, vagy családnak foglalható.

A dézsát használhatod egész évben. A relaxálás már az ókori görögök, rómaiak korában is nagyon kedvelt időtöltés volt. A fürdők azóta is igen népszerűek. A dézsa legfőbb előnye, hogy a téli hideg hónapokban is fűthető, amikor a legjobban lehet élvezni a forró fürdőzést.

A dézsa tökéletes kikapcsolódást nyújt családi és baráti összejövetelek esetén. Igazán jól átmelengeti a testet és lelket egyaránt. A wellness élményt fokozhatjuk különböző illóolajok és fürdősók alkalmazásával, amelyek belélegezve átjárják és feltöltik energiával testünket, megnyugtatják az idegrendszert, stresszoldó hatásúak.

A sós víz salaktalanítja szervezetünket, kedvezően hat a mozgásszervi betegségekre, a vérkeringésre, ellazítja az izmokat és erősíti az immunrendszert.Tegyél az egészségedért egyedülálló módon úgy, hogy közben teljes mértékben kikapcsolódsz. 

Egyedülálló SPA élmény a testnek és léleknek.

Comments are closed.