Céges csapatépítés

Csapatépítő program Tiszafüred, Potyka Apartman:

Igazi tisza-tavi élményprogramok közül válogathatsz! Csapatépítő programok széles választéka vár Tiszafüreden. Egy hely, ami tényleg összehozza a csapatot. 

Kiemelt ajánlatunk: 

csapatépítő program tiszafüred
CSapatépítő

Segítünk a legjobb program kiválasztásában, szervezésében. 
A csapatmunka nagy szerepet játszik a cégek sikerességének fokozásában. Sokat jelent a gyakorlati tapasztalat, nyelvtudás, felkészültség, azonban a hatékonyság sokszorozódik, ha a munkatársak csapattá érnek, ezáltal egymást segítve, kreatívan tevékenykednek a vállalkozás sikerének érdekében.
Hívjon bizalommal:  +36 30 8380807

Csapatépítés célja:

A csapatépítési programok szervezése egyre népszerűbbé vált az elmúlt években a kisebb-nagyobb vállalkozások körében. Nagyon sok cégvezető van tudatában annak, hogy mennyire fontos egy jó csapatot létrehozni és megtartani a csapatszellemet.

A csapatépítés célja lehet az is, hogy a munkatársak közösen töltsenek el valamennyi időt egymás társaságában, a munkahelyen kívül. Például a bulik, rendezvények, kirándulások, stb. alkalmat teremthetnek arra, hogy jobban megismerjék egymást. A beszélgetések, közös érdeklődési területek felfedezése hozzájárul a jobb emberi kapcsolatok kialakításához és fenntartásához minden munkahelyen.

A hosszú távú munkavállalói elégedettséget az extra juttatások jelentősen elősegíthetik, amelyekhez a résztvevők közösen átélt pozitív élményeket tudnak kapcsolni.

Ha egy sikeres vállalkozás felelős vezetője vagy, valószínű, hogy már szembesültél azzal a helyzettel, hogy bár jól megy a vállalkozás, de ennél sokkal sikeresebbek is lehetnétek. Úgy érzed, hogy ennél sokkal többre lennétek képesek. Mi az oka ennek, és hogyan lehet az eredményességet javítani? Bizonyára sok minden megfordult már a fejedben. A legjobb megoldás a közös túrázás, bográcsolás, sütögetés, amiben segítségedre leszünk.

Kérj időpontot! +36 30/8380807

Ha vízitúrát szeretnél foglalni, kisebb-nagyobb csoportoknak egyaránt szervezünk túrákat. Mindent az igényeitekhez igazítva szervezzük. Lehetőség van túra közben ebédet, vagy vacsorát kérni, például a Tisza partján lévő étteremben. Tervezhetünk vízitúrával egybekötött Ökocentrum látogatást, ahol óriásakváriumokban figyelhetitek meg a különböző víz alatti élőlényeket.

Ha közös főzést terveztek, a szükséges kellékekkel nem kell törődnötök. Van bőven edény, tányér, stb. és persze adunk tüzifát, fakanalat, bográcsot (kisebbet, vagy nagyobbat).

Csapatépítő program Tiszafüred