Horgászat a Tisza-tó partján

A Tisza-tó vadregényes tájait bemutatva nem maradhat ki a horgászat sem.

A Tisza-tóban honos halfajok a ponty, csuka, balin, süllő, compó, aranykárász, ezüstkárász, laposkeszeg, karikakeszeg, dévérkeszeg, törpeharcsa, bodorka, amúr. 

Szálláshelyünkön lehetőség van halpucolásra külön területen, és a zsákmány fagyasztására, vagy sütésre, főzésre. Indulás a kikötőbe, ahonnan motorcsónakkal lehet továbbhaladni, vagy a parton is le lehet táborozni.

Horgász csalik és felszerelések széles választékát kínálja számos horgászbolt Tiszafüreden.


A Tisza-tavon szinte egész évben lehetséges a horgászat, a tartós fagyok kivételével. Ősszel kezdődik a csukaszezon, mely sok zsákmánnyal kecsegtet. A rengeteg keszegből a kezdő horgászok is könnyen sikerélményhez juthatnak. De egy-egy nemes süllő példány sem rossz fogás.

A Tisza-tó Magyarország legnagyobb horgásztava, igazi horgászparadicsom. A gyönyörű természeti környezetben több mint 50 halfaj él. Felejthetetlen élményt nyújt a horgászok számára a Tisza-tó gazdag élővilága.
Információ, horgászat: +36308380807

www.tiszaitura.hu

Horgászat és a Tisza-tó:

A horgászat, halászat az emberiség egyik ősfoglalkozása. Horgokat és egyéb kellékeket már az őskorban is készítettek a zsákmányszerzés céljából. Manapság persze ez már hobbinak számít, de azért jól jön egy kis zsákmány a tányérba is.

Ha van horgászengedélyed, akkor irány a víz! Ha nincs, akkor bármely kikötőben, horgászboltban válthatsz engedélyt.

Ha szállást még nem foglaltál, akkor mielőbb tedd meg! Potyka Apartman

4 apartmanunkban maximum 21 fő fér el. Lehetőség van a kertben halpucolásra, vagy a zsákmány fagyasztására.

A szálláshely igényesen berendezett, zárt parkoló, medence, ping-pong asztal alap. Wifi biztosított az apartman területén, fedett kerékpártárolónk van, kültéri bográcsolási, grillezési lehetőség.

Foglald le mielőbb a helyet! +36 308380807

Tisza-tó

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava. Rendkívül kedvelt úti cél, sok programon vehetünk részt évszaktól függően, a tó északi partján madárrezervátum is található.

A Tisza-tó települései

  • Abádszalók
  • Kisköre
  • Poroszló
  • Sarud
  • Tiszafüred

A Tisza-tó teljes területe Natura 2000 terület, az UNESCO Világörökségének része, illetve a Hortobágyi Nemzeti Park területe. Egyedülálló állat- és növényállománnyalrendelkezik, közel 50 féle halfajjal találkozhatunk a horgászat során. 

A tisza-tavi horgászat egyik legkedveltebb fajtája a csónakos horgászat. A tó környékén lehetőség van akár csónakot bérelni, de a környéket jól ismerő horgásztúra vezetőt is felfogadhatunk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük